Hydraram logo

FX / FX-PRO ISKUVASARA

Hydraram FX- ja FX-PRO sarjan vasaroissa yhdistyy maksimaalinen tehokkuus ja tuotanto, pienillä investointi- ja huoltokustannuksilla.
 
Hydraram iskuvasara on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vahvaksi. Vasarassa on minimoitu liikkuvat osat ja täten on saavutettu erittäin korkealaatuinen tuote, josta kertoo asiakkaiden tyytyväisyys.
 

Hydraram FX hydrauliset iskuvasarat on suunniteltu käytettävän eri olosuhteissa ja työympäristöissä. Täten Hydraram FX vasarat ovat juuri se oikea valinta ammattikäyttöön. Vasaroissa on käytetty jo vuosikymmenien ajan tehokkaasti suunniteltuja paineakkuja, jotka ovat pääsääntöisesti muita kilpailevia valmistajia suurempia. Tukiholkit ovat myös erittäin kestäviä, jolloin ylimääräisiltä huolloilta vältytään.

Hydraram filosofian keskeinen ajatus on pystyä toimittamaan täydellinen paketti vakiona, johon voi luottaa. FX ja FX-pro sarjan vasaroihin sisältyy aina:

– Ääni- ja tärinävaimennettu rakenne

– Liittimet keskusvoitelujärjestelmälle


PRO sarjan vasaroissa vakiona automaattinen rasvari ja ilmaliittimet veden alaista työtä varten

Valikoima kattaa vasarat aina +150tn kaivinkoneisiin saakka. Vasaroita on käytössä ympäri maailmaa kaikenkokoisissa koneissa.

Erityisesti Hydraram FX sarjan vasaroiden etu on lyhyt toimitusaika, koska Hollannissa pidetään kaiken kokoluokan vasaroita hyllyssä. Hydraram iskuvasarat ovat erittäin suosittuja monissa maissa ja suosio kasvaa jatkuvasti.

EDUT:

+  Luotettavuus (Vähän liikkuvia osia)

+  Käyttömukavuus

+  Erittäin pienet käyttö- ja huolto kustannukset

+  Iskuvoima markkinoiden tehokkaimmasta päästä

+  Asiakastyytyväisyys

+  Nopea toimitusaika!

+  Pro-malleihin saatavilla lisäjärjestelmä, mikä mahdollistaa vedenalla työskentelyn