Logo Iris Mec

Auton kuivaus

Autojen kuivaus on lakisääteinen vaihe kierrätyksessä ja eri nesteiden kerääminen erillisiin astioihin on tärkeä tehdä oikein. Iris-Mec mallisto tarjoaa kaikkiin näihin toimenpiteisiin yksinkertaiset ratkaisut.

Mallisto kattaa laajasti erilaisia ja eri kokoisia kuivaus laitteita. Kaikkien perusperiaatteena toimii kuitenkin pneumatiikka imussa ja tankkiin siirrossa.

Öljyt ja nesteet omiin säiliöihin

Autoissa täytyy kierrätys säädösten mukaisesti lajitella eri nesteet omiin säiliöihin. Iris-Mec laitteissa on aina moottoriöljyn, jäähdytysnesteen, lasinpesunesteen, jarruöljyn ja vaihteistoöljyn imulinjat. Kaikille eri nesteille on suunniteltu oma imusuutin, millä auto saadaan halposti kuivattua.

ISE, ISK ja ISM järjestelmät ovat yksinkertaisimpia nesteiden imulaitteita, joissa ei ole polttoaineen imulaitteistoa mukana. Nämä kuitenkin voi yhdistää PFT järjestelmien kanssa, jotka keskittyy polttoaineen imujärjestelmiin. Yhdistelmä laitteisto käyttää tyyppinimeä ISQ.

Raskaankaluston tarpeisiin Iris-Mec on suunnitellus IST järjestelmän, jossa on pumput hieman tehokkaammat ja imutyökalut optimoitu raskaalle kalustolle.

Kaikkiin imujärjestelmiin voidaan myös liittää Iris-Mec valmistavat nostimet tai purkutelineet.

Tutustu kuvien kautta laitteisiin ja kysykää tarkempia tietoja meiltä.
Lisää materiaalia löytyy myös www.iris-mec.com

 

Edut:

+ Yksinkertainen
+ Kestävä
+ Huolto vapaa
+ Työturvallisuus