Hydraram logo

HCC Yhdistelmäleikkuri

Hydraram HCS yhdistelmäleikkuri on suunniteltu nopeuttamaan purkutyötä tehostamalla leikkuu ominaisuutta. HCS on erittäin suosittu työkalu, kun rakennus halutaan saada purettua alas mahdollisimman nopeasti. Erityisesti HCS leikkuri on otettu käyttöön yhä useammissa pitkäpuomisissa purkukoneissa.

Leikkurin kärjessä olevat kynnet murskaa betonin ja leukojen terät katkaisevat isommatkin holvit tukiteräksineen.

HCS yhdistelmäleikkurin painopiste suunniteltu lähelle liitintä, jolloin koneessa voidaan käyttää suhteellisen isoa leikkuria painon puolesta. Monipuolinen työkalu on hyvä vaihtoehto leveäleukaisille pulvereille ja tuo nopeutta perinteiseen purkutoimintaan.

Tupla sylintereillä saadaan merkittävästi isompi leikkuuvoima, jolloin vahvemmatkin rakenteet pystyy purkaa nopeammin. Kahdesta sylinteristä huolimatta, nyky tekniikalla on saatu myös saksien liike nopeaksi. Sylinterit ovat myös todella hyvin suojattu ja leikkuri on erittäin huoltoystävällinen.

Saksista on saatavilla myös U leukamalli, jossa kynnet ovat korvattu terillä. U-mallin leuka toimii hienosti kevyemmälle materiaalille, missä on vahvike teräksiä.

Sakset valmistetaan HARDOX-400® materiaalista ja tehty kestämään erittäin haastavissakin olosuhteissa.

EDUT:

+ Helposti vaihdettavat terät

+ Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

+ Varustettu regenerointiventtiilillä mahdollistaen nopean toiminnan
+ Kustannustehokkuus

+ Puristus voima
+ Varustettu kaksoislaakeroidulla kääntökehällä sekä tehostetulla kääntömoottorilla