Minelli logo

MINELLI SRL MPOS KAHMARIT VAAKASYLINTEREILLÄ (120L –> 700L)

Minelli Srl MPV MPOS kahmarit (sipulikourat) vaakasylintereillä soveltuu erinomaisesti erilaisen materiaalin käsittelyyn. Vaakasylinterit tekevät kahmarista matalamman, kuin pystysylinterisen ja soveltuu tilanteisiin missä korkeus on rajallinen. Vaakasylinteri mallit soveltuvat erityisen hyvin autonostureihin, joissa on tärkeä kouran/kahmarin koko niin kuljetusasennossa, kuin käytössä muutenkin.

Kokoluokat sisältää kourat aina 120 litran kokoluokasta aina 700 litraisiin kahmareihin.

Vaakasylinterit ovat vahvaa tekoa ja myös koura on valmistettu erittäin kestäväksi.

Kouramalleja on useita erikäyttöön soveltuvina.

Lataa esite ja tutustu tarkemmin teknisiin tietoihin kourasta ja vertaa eri malleja. Autamme mielellämme oikean kahmarin valinnassa!
kalle(at)minimumagent.com

Minelli SRL

Minelli SRL tehdas sijaitsee Pohjois-Italiassa Bergamon läheisyydessä. Tehdas on keskittynyt valmistamaan parhaalla mahdollisella valmistustavalla kouria ja muita nostovälineitä. Raaka-aineena käytetty teräs ja Hardox tulee SSAB:lta. Kustannustehokkuus on maksimoitu optimoilla valmistuslinjasto. Tuotteiden valmistuksessa käytetään robotti teknologiaa, jotta laatu pysyisi mahdollisimman tasaisena.

Kourien ja kahmareiden ainutlaatuisuus perustuu korkealaatuiseen sylinteri teknologiaan. Kourat tehdään alusta loppuun Minellin konepajalla. 100% asiakastyytyväisyys, erittäin laadukkaasti ja ammattitaidolla valmistetut laitteet ovat hyvä syy myös teidän tutustua tuotteisiin, joille valmistajan tuotteet eivät ole vielä tuttuja!