Minelli logo

MINELLI MPOS KAHMARIT VAAKASYLINTEREILLÄ

MPOS-P = Nosturit ja kuormaimet
MPOS-PZ & PZL = Z-Nosturit
MPOS-PH =< 22tn Materiaalikoneet
MPOS-PHS = < 28tn Materiaalikoneet
MPOS-FH = +24tn Materiaalikoneet

MPOS mallin kourat ovat suunniteltu nostureihin, sekä kuormaimiin matalan korkeutensa ansiosta. MPOS mallin kouria voidaan käyttää myös materiaalikoneissa, johon on erityisesti suunniteltu PH, PHS ja FH mallit.

MPOS-P mallit ovat yleisesti käytössä kaikissa nostureissa, sekä kuormaimissa. Perinteisistä pystysylinteri kourista jalostuneet mallit MPOS PH, PHS ja FH, joissa runko on suunniteltu matalammaksi ja täten voidaan säästetään nostokorkeudessa. MPOS-FH koura soveltuu myös isompiin materiaalikoneisiin.
Lapojen puristusvoima MPOS-PH & FH mallin kourissa on sama kuin perinteisissä korkeammissa kourissa, mutta näissä kouramalleissa sylinterit ovat jopa paremmin suojassa.

MPOS-PZ ja PZL mallit ovat suunniteltu Z-nostureihin. PZ ja PZL ainoa ero on kuljetus leveyden tarve päällirakenteessa. Monissa maissa PZ koura tekee autosta liian leveän ja siten PZL on erittäin hyvä vaihtoehto monille Z-nosturia käyttäville asiakkailla.

Runko MPOS mallisarjan kourissa on erittäin kestävä ja samalla tukeva. Sylinterit ovat tehokkaat ja hyvin suojattu. Lavat ovat myös valmistettu Hardox teräksestä ja kestävät mainiosti erilaisissa olosuhteissa.

Kourat on saatavilla eri tilavuuksilla ja 4,5,6 ja 8 lapaisina. Pidemmät materiaalit ja autot on helpompi käsitellä parillisella määrällä lapoja.

Minelli Srl kourissa käytetään vakiona Indexator valmistamia pyörittäjiä.

Minelli SRL

Minelli SRL valmistajana on keskittynyt erilaisiin nostovälineisiin sekä kaivinkone lisälaitteisiin. Laitteet valmistetaan kokonaisuudessaan Minelli SRL tehtaalla mukaanlukien sylinterit. Korkealaatuinen valmistus ja laadukas teräs takaa erittäin hyvän lopputuloksen. Terästoimittajana toimii SSAB.

Asiakastyytyväisyys Minelli SRL tuotteiseen on erittäin korkea ympäri maailman.

Tehdas sijaitsee Italiassa, Brescian alueella Iseo järven tuntumassa. Alueella on paljon valmistavaa teollisuutta ja myös Minelli Srl historia ulottuu vuosikymmenien päähän.