Minelli logo

MINELLI MPV KAHMARIT PYSTYSYLINTEREILLÄ

MPV PH = < 24 tn Materiaalikoneet
MPV FH = + 24 tn Materiaalikoneet & satama lastauskoneet & teollisuus kahmarit
MPV FHF (heavy) = +24 tn Materiaalikoneet

MPV mallin kourat tai kahmarit ovat monellakin nimellä tunnettuja. Pystysylintereillä varustetut kourat ovat perinteisesti käytössä usealla alalla kun halutaan maksimoida lastaus työn tehokkuus.

MPV PH mallit ovat kevyempään koneluokkaan, mutta MPV PH malli sopii mainiosti aina 24tn materiaalikoneluokkaan saakka. MPV FH mallit alkavat 24tn materiaalikoneluokasta ja ylärajaa ei ole.

Runko kourassa on erittäin kestävä ja samalla tukeva. Sylinterit ovat tehokkaat ja hyvin suojattu. FHF mallin kourassa on vielä poikkeuksellisen tehokkaat sylinterit, joissa on tehostettu öljyn virtausta, sekä sylinterit ovat hieman enemmän suojattua kuin PH ja FH malleissa. Lavat ovat myös valmistettu Hardox teräksestä ja kestävät mainiosti erilaisissa olosuhteissa.

Kourat on saatavilla 4, 5, 6 tai 8 lapaisina. Pidemmät materiaalit on helpompi käsitellä parillisella määrällä lapoja.

Yleisesti käytetyt kokoluokat materiaalikoneissa ovat 550/5, 600/4, 800/5 ja 800/6.

Minelli Srl kourissa käytetään vakiona Indexator pyörittäjiä.

MPV kourat ovat saatavilla myös integroidulla magneetilla. MPV EL mallisto löytyy erilliseltä tuotekortilta. Magneetilla pystyy nostamaan kevyitä teräksiä ja putsaamaan lastauspaikan tehokkaasti.

Minelli SRL

Minelli SRL valmistajana on keskittynyt erilaisiin nostolaitteisiin sekä kaivinkone lisälaitteisiin. Laitteet valmistetaan kokonaisuudessaan Minelli SRL tehtaalla mukaanlukien sylinterit.

Korkealaatuinen valmistus ja laadukas teräs takaa erittäin hyvän lopputuloksen. Terästoimittajana toimii SSAB. Asiakastyytyväisyys Minelli SRL tuotteiseen on erittäin korkea ympäri maailman.

Tehdas sijaitsee Italiassa, Brescian alueella Iseo järven tuntumassa. Alueella on paljon valmistavaa teollisuutta ja myös Minelli Srl historia ulottuu vuosikymmenien päähän.