Minelli logo

MINELLI SRL MPV KAHMARIT PYSTYSYLINTEREILLÄ (120L –> 2000L)

Minelli Srl MPV kahmarit pystysylintereillä soveltuu kaikkeen materiaalin käsittelyyn. Tämä malli on tunnettu usein myös nimellä romukoura. Pystysylintereiden voima ja yksinkertainen rakenne takaavat tehokkaan ja luotettavan kahmarin hallittavuuden.

Eri malleista löytyy sopivat kahmarit pieniin nostimiin, materiaalin käsittely koneisiin ja teollisuuden automaattisiin siltanostureihin.

Kokoluokat sisältää kourat aina 120 litran kokoluokasta aina 2000 litraisiin teollisuuskahmareihin.

Lataa esite ja tutustu tarkemmin teknisiin tietoihin kourasta ja vertaa eri malleja. Autamme mielellämme oikean kahmarin valinnassa!
kalle(at)minimumagent.com

Minelli SRL

Minelli SRL tehdas sijaitsee Pohjois-Italiassa Bergamon läheisyydessä. Tehdas on keskittynyt valmistamaan parhaalla mahdollisella valmistustavalla kouria ja muita nostovälineitä. Raaka-aineena käytetty teräs ja Hardox tulee SSAB:lta. Kustannustehokkuus on maksimoitu optimoilla valmistuslinjasto. Tuotteiden valmistuksessa käytetään robotti teknologiaa, jotta laatu pysyisi mahdollisimman tasaisena.

Kourien ja kahmareiden ainutlaatuisuus perustuu korkealaatuiseen sylinteri teknologiaan. Kourat tehdään alusta loppuun Minellin konepajalla. 100% asiakastyytyväisyys, erittäin laadukkaasti ja ammattitaidolla valmistetut laitteet ovat hyvä syy myös teidän tutustua tuotteisiin, joille valmistajan tuotteet eivät ole vielä tuttuja!