Logo Iris Mec

Auton purkaus teline

Autojen purkamiseen suunniteltuja telineitä ja asema ratkaisuja on useita. Osassa malleista on pelkkä nosto ominaisuus ja osalla voidaan auto kääntää eri kulmaan, jotta työskentely olisi helpompaa.

CDR RC pitää auton paikallaan kun puretaan kaivinkoneella

CDR RC malli on saatavilla kääntökehällä tai ilman. Teline on suunniteltu pitämään auton paikallaan kun kaivinkoneella puretaan autosta eri osia. Auton voi kääntää eri asentoon kaukosäätimellä suoraan koneen hytistä käsin. Auto on helppo purkaa osiin, koska teline puristaa auton tiukasti telinettä vasten.

Telineen liikkeet toimii hydraulisesti ja voimayksikkö sijoitetaan etäämmälle.

Auto nostaminen

Iris-Mec Srl tuotevalikoimasta löytyy eri käyttötarkoitukseen suunniteltuja telineitä / nostimia. Tilasta riippuen nostimet on suunniteltu nopeaan ja helppoon auton purkamiseen. Kaikki laitteet ovat erittäin kestäviä, sekä huoltovapaita.
 

Kiinteä asennus tai oma jalusta

Eri malliset auton purkaus telineet ovat saatavilla, joko omalla jalustalla trukkipiikkitaskuin varusteltuna tai kiinteästi lattiaan pultattavana. Telineet voidaan varustaa eri lisävarustein Iris-Mec tuotemallistosta. Usein kokonaisuudet sisältävät telineen, sekä kuivatuslaitteet.

Edut:

+ Yksinkertainen
+ Kestävä
+ Huolto vapaa
+ Työturvallisuus