H-Sensortechnik logo

OPTINEN TILAVUUS VAAKA – MITTAA KUUTIOT KULJETTIMELTA TARKASTI

Haluaisitko seurata suorituskykyä?

Haluaisitko saada raportin tehdyistä kuutioista?

Haluaisitko dokumentoida tehdyt kuutiot ja kerätä tiedot sähköisesti?

Käyttöjärjestelmä tietysti olisi hvä olla Suomen kielellä?

Itävaltalaisen H-Sensortechnik kehittämä optinen tilavuus vaaka on kehitetty liikkuvaan kalustoon mittaamaan tehtyjä kuutioita hihnakuljettimelta realiaikaisesti, sekä tieto on saatavilla myös jälkeenpäin käyttöön.
Kompakti, helppokäyttöinen, kestävä ja luotettava tilavuus vaaka on maailmassa ainutlaatuinen ja erityisen suositeltava jokaiseen liikkuvan kaluston poistokuljettimeen, sekä erilaisten terminaalien kuljettimille.

Optinen vaaka mittaa materiaalin tilavuutta hihnakuljettimelta laserilla mitattavaan etäisyys teknologiaan perustuen. Tämä tieto nähdään reaaliajassa bluetooth yhteyden välityksellä mobiililaitteelta. Tieto tallentuu mittalaitteeseen aina mittalaitteen ollessa päällä. Mukana tulevalla printterillä saadaan tarvittaessa tulostettua kuitti/raportti tehdyistä kuutioista.

Mittalaite voidaan asentaa myös kiinteisiin kuljetin järjestelmiin ja tieto voidaan myös ohjata tietokoneen näytölle valvomoon tai vastaaville hallinta laitteille.

Laite soveltuu kovaan käyttöön ja toimii niin kovalla pakkasella, kuin myös helteessä. Laite on suunniteltu erityisesti toimimaan murskien, hakkureiden, seulonta laitteiden kuljettimissa ja osana linjastoja, joissa hihnakuljetin kuljettaa kiinteää materiaalia. Mittalaite soveltuu mihin tahansa hihnakuljettimelle ja on erittäin tarkka, sekä helppo käyttää. Laite on myös erityisen helppo asentaa ja pystytään tarvittaessa liittämään eri järjestelmiin tuottamaan dataa, jotta prosessia pystytään entistä tarkemmin mitata ja hallita.

Mittalaite on mahdollistanut ja tulee mahdollistamaan entistä useammalle urakointia tekevälle operaattorille, todennettavuuden tehdystä työstä ilman viiveitä. Tällä hetkellä monilla kuutioiden arviointi perustuu monin tavoin hyvin monimutkaisiin menetelmiin, joita ei pystytä käyttämään hyväksi sopimuksissa tai laskutuksessa.

H-Sensortechnik Optinen mittalaite on hyvä vaihtoehto hihna vaa´alle ja monet operaattorit ovat ottaneet mittalaitteen käyttöön korvaten muut järjestelmät.

Optinen mittalaite on lisäksi paljon muutakin, kuin pelkkä kuutioita mittaava laite. Mittalaite kerää tiedon mm. Milloin kone on käynnistetty, paljonko hihnakuljettimella on kulkenut materiaalia eri aikajaksoilla, paljonko on tehty tehokasta työtä päivän aikana, mitkä ovat olleet kuljettimella kuljetetun materiaalin määrä eri ajan jaksoilla ja mitä materiaalia on missäkin työmaalla tehty.

Käyttöjärjestelmä on myös Suomenkielisenä ja käyttö on todella yksinkertaista.

Optisen mittalaitteen vakio mallia hallitaan Bluetooth yhteydellä mobiililaitteella. Erityisesti kiinteissä linjastoissa, jolloin halutaan seurata tietoja päätelaitteilta, MultiLink versio voidaan kytkeä kaapelilla tai Wlan välityksellä tietokoneisiin. Tietokoneella hallittaessa voidaan hallita yhteensä kahtatoista mittalaitetta yhtä aikaa ja kerätä tietoa linjastosta.

Kysy tarkempia tietoja ja tilaa omasi. Sivuilla ladattavissa tuote-esite ja valmistajan kotisivuilla on myös enemmän tietoa. Alla on videoita laitteen toiminnasta sekä asennuksesta.

Miten laite toimii?

1. Anturi mittaa materiaalipatjan pinta-alaa ja vertaa tietoa kuljettimen nopeuteen, joka saadaan induktiivisen anturin välityksellä päätyrullalta. Tieto kerääntyy mittalaitteelle ja välittyy reaaliaikaisesti älypuhelimeen Bluetoothin välityksellä.

2. Mobiili sovelluksessa voidaan asettaa eri asiakas- ja materiaali profiileja. Mobiilisovelluksen kautta joko lataat, printtaat (mukana tulee aina kuitti tulostin) tai välität sähköpostilla tiedot eteenpäin.

3. Tieto voidaan siirtää analysoitavaksi tai muuttaa hinta tiedoksi. Saatava tieto kertoo mm. tehokkuuden, koneen käyttöajan, seisonta välin ja auttaa löytämään tehokkaimman tavan käyttää konettasi.

Edut

 Edistyksellinen laseretäisyysmittaus tekniikka

 99,8% tarkkuus

 Tehty kestämään kovissa olosuhteissa

 Voidaan asentaa nousevassa kulmassa oleville kuljettimille

 Yksi kalibrointi riittää!

 Ei liikkuvia osia ja laite ei kosketa kuljetettavaan materiaaliin

 Helppo seurata suorituskykyä

Suomenkielinen käyttöjärjestelmä!

Lisää tietoja valmistajan virallisilta kotisivuilta.

tilavuusvaaka

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kalle
+358408342178
kalle(at)minimumagent.com