Hydraram logo

HRP PULVEROIJA

Hydraram HRP Pulveroija on suunniteltu betonin murskaukseen purku- ja kierrätysalalle. HRP malli on suoraleukainen ja etupäässä suositeltu purkamaan työmaalla rakennukset, sekä hoitamaan jälkipulveroinnin.

HRP malli on todella monipuolinen ja usein urakoitsijoiden ainoa purkutyökalu kouran rinnalla. Leukojen leveys ja pulverin voima ovat suunniteltu tehokkaaksi yhdistelmäksi tekemään valmista materiaalia mahdollisimman vähillä puristuksilla.

Pulveroijan leukojen muoto on suunniteltu optimoiden tavaran saaminen leukojen väliin murskaten betonin kustannustehokkaasti. Leukojen sisäpuolella on aina leikkuu terät, joilla saadaan katkaistua rakenne teräkset. Hydraram HRP pulveroija on saatavilla myös pitkillä leikkuuterillä, jolloin saadaan tarvittaessa katkaistua betoni pilarit yhdellä leikkuulla.

Kestävät kulutuskynnet, sekä terät ovat vaihdettavia.

Leikkuri on valmistettu HARDOX-400® materiaalista mahdollistaen maksimaalisen ja optimaalisen kulutuskestävyyden, sekä pitkän eliniän pienillä huolto kustannuksilla.

Hydraram HRP Pulveroijat ovat saatavilla lyhyillä toimitusajoilla, koska näitä pidetään aina varastossa Hollannissa ja Saksassa. Keski-Euroopassa Hydraram on purkutyökaluissa yksi suosituimmista valmistajista ja varaosat, sekä kulutusosat ovat kohtuu hintaisia ja lyhyellä toimituksella saatavilla.

HRP Pulveroija on saatavilla eri kiinnikkeillä, mutta vakio mallissa on pulttikiinnitteinen laippa, johon on helppo kiinnittää aina sopiva adapteri koneeseen sopivaksi.

EDUT:

 Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

 Vahva ja kestävä runko

 Helposti vaihdettavat ja kestävät terät

Karpiidimetallivahvikkeet rungossa

 Varustettu regenerointiventtiilillä mahdollistaen nopean leikkuun

+  Pyörittäjä varustettu kaksoislaakeroidulla kääntökehällä, sekä tehostetuilla kääntömoottoreilla