Logo Iris Mec

Kuivaus asemat

Autojen kuivaus on lakisääteinen vaihe kierrätyksessä ja eri nesteiden kerääminen erillisiin astioihin on joskus hankalaa. Iris-Mec mallisto tarjoaa kaikkiin näihin haasteisiin yksinkertaiset ratkaisut.

Mallisto kattaa laajasti erilaisia ja eri kokoisia kuivaus laitteita. Kaikkien perusperiaatteena toimii kuitenkin pneumatiikka imussa ja tankkiin siirrossa.

Kuivaus asema kokonaisuudet on räätälöity yksittäisiä laitteita yhdistelemällä. Auton purkuteline yhdistettynä kuivauslaitteisiin mahtuu kokonsa puolesta helposti melkein minne vain. Käyttötarpeista riippuen jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa.

Data seuranta

Iris-Mec on kehittänyt KPL järjestelmän, jolla pystytään painoon perustuen seuraamaan ja keräämään tieto nesteistä mitä on ajoneuvoissa ollut.
KPL järjestelmään rekisteröidään auto viivakoodilla ja imetyt nesteet laite punnitsee ennen keräys säiliöihin siirtoa.
 

Polttoaineen imu

Polttoaineen imuun on Iris-Mec suunnitellut tehokkaat poramalliset pistimet, jotka imee tankin siististi tyhjäksi. Jos pora tuottaa hankaluutta työskennellä ylöspäin, tai haluaa säästää lihaksia, on olemassa PFT malli, jossa pora on jalustalla.

On malleja joissa dieselille ja bensalle on omat porat, mutta laitteissa myös vaihtoventtiili, jolla saa samaa poraa käyttäen valita ajaako diesel tai bensa tankkiin. Tietyt mallit sisältää myös lasisen näytteenotto säiliön (7l tilavuus), jonka avulla pystytään tunnistamaan likainen polttoaine. Näissä malleissa voidaan ajaa likainen polttoaine omaan säiliöön.

Kaikille nesteille oma kanava eteenpäin

Autoissa täytyy kierrätys säädösten mukaisesti lajitella eri nesteet. Iris-Mec laitteissa on aina moottoriöljyn, jäähdytysnesteen, lasinpesunesteen, jarruöljyn ja vaihteistoöljyn imulinjat ja kaikille linjoille suunniteltu imusuutin, millä auto saadaan halposti kuivattua.

 

Edut:

+ Yksinkertainen
+ Kestävä
+ Huolto vapaa
+ Työturvallisuus