Minelli logo

MINELLI Erikois nostolaitteet

Minelli Srl on erikoistunut valmistamaan päätuotteinaan erilaisia kouria ja samalla usein tulee vastaan erikoisempia nostolaite tarpeita asiakkailla. Tästä tuotekortista löytyy erilaisia tuotteita mitä on asiakkaille valmistettu.
 
MPF malli soveltuu mm. elementeille, tankeille tai muille mitä pitää pystyä nostamaan sisäpuolelta tarttuen.
 
MPB malli on paljon Pohjois-Amerikassa käytössä oleva malli monenlaisessa käytössä.
 
MPP-S mallin koura on pinsetti mallinen ja kapeaa mallia käytetään esimerkisi moottoreiden irrotuksessa metallinkierrätyksessä, mutta soveltuu eri tehtäviin jossa tarvitaan pinsettimäinen kapea ote.
 
MPP ja MPR mallit on suunniteltu pitkien materiaalien nostoon. Koura leuat ovat pidemmällä toisistaan ja tämä tasapainottaa materiaalin nostamista.
 
Tutustu ohessa oleviin kuviin ja teknisiin tietoihin. Voimme myös toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan erilaiset nostolaitteet.
 

Minelli SRL

Minelli SRL valmistajana on keskittynyt erilaisiin nostovälineisiin sekä kaivinkone lisälaitteisiin. Laitteet valmistetaan kokonaisuudessaan Minelli SRL tehtaalla mukaanlukien sylinterit. Korkealaatuinen valmistus ja laadukas teräs takaa erittäin hyvän lopputuloksen. Terästoimittajana toimii SSAB.

Asiakastyytyväisyys Minelli SRL tuotteiseen on erittäin korkea ympäri maailman.

Tehdas sijaitsee Italiassa, Brescian alueella Iseo järven tuntumassa. Alueella on paljon valmistavaa teollisuutta ja myös Minelli Srl historia ulottuu vuosikymmenien päähän.