Minimumagent

Yhtiö

Minimum Oü on Viroon rekisteröity liiketoiminta, joka toimii maailman laajuisesti palvellen isoja operoivia asiakkaita tarjoten asiantuntemuksen ja työlaitteet, jotta työ / prosessit olisivat mahdollisimman kannattavaa suhteutettuna liiketoiminnan kustannuksiin.

Skandinaviassa Minimum auttaa ja tukee Suomalaisten valmistajien vientiä, sekä tarjoaa Suomalaisille operaattoreille laadukkaita laitteita yhdessä valmistajien kanssa.

Suomessa tuotteiden myynti ja huolto toimii osaksi jälleenmyynti ja huolto verkoston kautta. Isommat asiakkaat hoidamme suoraan, jotta palvelun laatu ja tehokkuus laitteiden ja järjestelmien osalta saadaan mahdollisimman tehokkaaksi.

Minimum on saanut alkunsa yhteistyöstä tehtaiden kanssa kehittäen heidän myyntiverkostoja ympäri maailman, sekä yhdeistyöstä isojen operoivien asiakkaiden kanssa, joille on toimitettu vuosien varrella laadukkaat, kestävät ja liiketoiminnallisesti kustannustehokkaat ratkaisut. Tämä päivänä MinimumAgent keskittyy tarjoamaan operoiville urakoitsijoille Suomessa asiantuntemusta ja laitteet suoraan tehtaiden kanssa yhteistyötä tehden, jolloin ei tule virheellisiä investointeja.

Välitämme asiakkaidemme liiketoiminnasta ja haluamme tarjota niin laitteet, sekä järjestelmät kustannustehokkaaseen hintaan. Koemme tärkeänä osana liiketoimintaa oikean hintaisten varaosien saatavuuden nopeasti, sekä jälkimarkkinointi tukee asiakkaita laitteiden elinkaaren ajan.

Vahva tuntemus eri valmistajista ja tuotteiden alkuperästä auttaa valitsemaan tuotteet asiakkaille, siten että tuotetuki ongelmatilanteissa on saatavilla nopeasti parhailta asiantuntijoilta.

Kehitämme liiketoimintaamme ympäri maailmaa, mutta haluamme pystyä keskittymään aina jokaiseen asiakkaaseen kunnolla. Täten pyrimme keskittymään tuoteympäristöön, siten ettei ajan puute tai kiire ole syy palvella asiakkaita huonosti.

Tutustu tuotevalikoimaan Suomen markkina-alueella. Pyrimme tuomaan kaikki uudet ja tehokkaat innovaatiot markkinoilta ammatti operaattoreiden tietoon, jotta jokainen alalla toimiva merkittävä taho pystyisi kehittämään liiketoimintaa muun maailman tahdissa.