Hydraram logo

HMR MONITOIMILEIKKURI

Hydraram HMR Monitoimileikkuri on suunniteltu kierrätys markkinoille ”paitsiojakeiden” esiprosessointiin.

Ainutlaatuiseksi tämän leikkurin tekee voima ja monipuolisuus. Hankalat muoviputket, tynnyrit, vaikeat ja isot puumateriaalit, paperirullat, kaapelit, kevyen teräkset ja lähes kaikki mitä vain kierrätys alalla voi vastaan tulla prosessoituu tällä leikkurille erittäin tehokkaasti.

HMR leikkuri on kehitetty alun perin prosessoimaan materiaaleja, joita ei onnistu tehokkaasti murskaamaan erilaisilla murskilla. Todella usein murskaus kapasiteettia optimoidaan koneiden kokoa suurentamalla tai jopa merkkiä vaihtamalla. Todella usein on kuitenkin helpoin keino esi prosessoida kustannustehokkaasti materiaali, huomioiden fakta, ettei hitaatkaan murskat teräratkaisuineen ole suunniteltu suoraan kaikille materiaaleille.

Esimerkkinä; Räjäytysmatot, renkaat ja muoviputket menevät monesta isosta murskasta läpi, mutta todellinen tuotto jää vajavaiseksi työn kannattavuuteen nähden. HMR monitoimileikkurilla nämä materiaalit saadaan paloiteltua tehokkaasti pienempään ja optimaalisempaan palakokoon, jolloin murskaus kapasiteettia voidaan nostaa erittäin merkittävästi.

Leikkuri on valmistettu HARDOX-400® materiaalista mahdollistaen maksimaalisen kestävyyden ja optimaalisen kulutuskestävyyden, sekä pitkän eliniän pienillä huoltokustannuksilla.

EDUT

+ Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

Monipuolisuus

Nopea ja voimakas leikkuu