Hydraram logo

HCC Betonisaksi

Hydraram HCC betonisaksi on suunniteltu nopeuttamaan rakennuksen purkamisen ensimmäistä vaihetta, jotta elementit saadaan nopeasti isommissa palasissa alas. Erittäin vahva puristus ja suuri pistekohtainen voima kynsissä saa paksummatkin betonielementit lohkeamaan.

Saksien muoto on suunniteltu erityisesti betoni elementeille. Leikkuuterät saksien tyvessä auttaa katkaisemaan tukiteräkset.

HCC Betonisaksi on täydellinen työkalu erityisesti pitkäpuomikoneissa. Betonisaksissa on painopiste saatu suunniteltua lähemmäs liitintä, jolloin tämä on hyvä vaihtoehto monille, jotka on tottuneet käyttämään leveäleukaista pulveria purkutyössä.

Tupla sylintereillä saadaan merkittävästi isompi leikkuuvoima, jolloin vahvemmatkin rakenteet pystyy purkaa nopeammin. Kahdesta sylinteristä huolimatta, nyky tekniikalla on saatu myös saksien liike nopeaksi. Sylinterit ovat myös todella hyvin suojattu ja leikkuri on erittäin huoltoystävällinen.

Betonisaksista on myös “Power booster” versio HCC-P, jossa on hieman erilainen sylinteritekniikka. Tässä mallissa leikkuu toteutetaan yhdella sylinterillä, jossa on saatu hieman nopeutta lisättyä.

Sakset valmistetaan HARDOX-400® materiaalista ja tehty kestämään erittäin haastavissakin olosuhteissa.

 

EDUT:

+ Helposti vaihdettavat terät

+ Valmistettu HARDOX-400® teräksestä

+ Varustettu regenerointiventtiilillä mahdollistaen nopean toiminnan
+ Kustannustehokkuus

+ Puristus voima
+ Varustettu kaksoislaakeroidulla kääntökehällä sekä tehostetulla kääntömoottorilla