Minimumagent

Palvelut

Operoijat

Maailmassa kilpailu kiristyy ja työkalujen sekä koneiden on oltava entistä tehokkaampia. Me pyrimme olemaan apuna tarjoamalla kustannustehokkaimmat tavat toimia.

Tuomme markkinoille hyväksi havaitut, laadukkailla tehtailla valmistetut ja oikean hintaiset laitteet. Meidän kauttamme saatte laiteinvestointeihin tukea, jotta pystytte toimimaan mahdollisimman tehokkaasti omassa työssänne tulevaisuuden vaatimusten kiristyessä.

Ymmärrämme alan tarpeet ja haluamme kuunnella aina asiakasta. Maailmanlaajuisen verkoston ansiosta tarjoamme tietoa eri toimintamalleista alalla. Seuraamme aktiivisesti koko kierrätys- ja mateiraalinkäsittelyalaa, jonka perusteella teemme tehtaiden kanssa myös kehitystyötä laitteisiin.

Pitkät asiakassuhteet ovat osoittaneet toimintafilosofian oikeaksi ja haluamme tarjota laitteita tai koneita, joista on hyötyä teille.

Laitevalmistajat

Minimum tarjoaa mahdollisuuksia konealan valmistajille tavoittaa uusia asiakkaita, sekä avata uusia markkina-alueita. Minimum on vuosien saatossa vienyt useita mm. Suomalaisia valmistajia tuotteineen uusille markkinoille ja uusien asiakkaiden tietoisuuteen.

Ennen kaikkea palvelumme keskittyy viennin kehittämiseen sekä uusien verkostojen rakentamiseen.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme palvella!