Minelli logo

MINELLI MPV EL KAHMARIT MAGNEETILLA

MPV P EL = Nosturit ja kuormaimet
MPV PH EL = <24 tn Materiaalikoneet
MPV FH EL = +24 tn Materliaalikoneet

MPV EL mallin kourat on perinteisiä pystysylinterisiä kouria, joita käytetään lastauksessa nostureissa ja materiaalikoneissa. MPV EL kourissa on integroitu myös magneetti kouran runkoon, jolla pystytään käyttää kevyiden kappaleiden nostossa ja puhdistuksessa.

MPV P EL mallit on suunniteltu nostureihin. MPV PH EL malli sopii mainiosti aina 24tn materiaalikoneluokkaan saakka. MPV FH EL mallit alkavat 24tn materiaalikoneluokasta.

Runko kourassa on erittäin kestävä ja samalla tukeva. Sylinterit ovat tehokkaat ja hyvin suojattu. Lavat ovat valmistettu Hardox teräksestä ja kestävät mainiosti erilaisissa olosuhteissa.

Kourat on saatavilla 4, 5, 6 tai 8 lapaisina. Pidemmät materiaalit on helpompi käsitellä parillisella määrällä lapoja.

Minelli Srl kourissa käytetään vakiona Indexator pyörittäjiä.

Integroitu magneetti

Sähkömagneetti on integroitu kouran runkoon.

MPV-P-EL ja PH-EL malleissa magneetti on 0,5kW ja 12V-24V jännitteellä. Magneetille virta voidaan ottaa koneen / auton akuista.

MPV-FH-EL mallissa magneetin teho on 3-8kW ja jännite 220V. FH-EL magneetti vaatii magneetti generaattorin koneeseen.

Ohjausjärjestelmä on helppo asentaa nosturiin tai koneen hyttiin.

Kysy tarkempia tietoja meiltä. Teknisiä tietoja löytyy myös esitteistä.

Minelli SRL

Minelli SRL valmistajana on keskittynyt erilaisiin nostolaittesiin, sekä kaivinkone lisälaitteisiin. Laitteet valmistetaan kokonaisuudessaan Minelli SRL tehtaalla mukaanlukien sylinterit.

Korkealaatuinen valmistus ja laadukas teräs takaa erittäin hyvän lopputuloksen. Terästoimittajana toimii SSAB. Asiakastyytyväisyys Minelli SRL tuotteiseen on erittäin korkea ympäri maailman.

Tehdas sijaitsee Italiassa, Brescian alueella Iseo järven tuntumassa. Alueella on paljon valmistavaa teollisuutta ja myös Minelli Srl historia ulottuu vuosikymmenien päähän.