Minelli logo

MINELLI SRL MPV EL KAHMARIT MAGNEETILLA

Minelli Srl MPV EL kahmarit pystysylintereillä soveltuu erinomaisesti erilaisen romun käsittelyyn.

Magneetti integroituna kahmariin tuo monipuolisuutta eri materiaalinkäsittelyyn. Magneetilla saadaan terminaalikäytössä lajiteltua helposti arvometallit muun kierrätys jakeiden seasta. Magneetit ovat sähkömagneetteja, jolloin koneisiin tarvitaan aina magneetti generaattori. Magneetti ei lisää painoa liikaa kouraan ja tuo kustannustehokkaan lisän käsittelyyn.

Kahmarit ovat saatavilla eri kokoisiin materiaalin käsittely koneisiin:

MPV P EL mallit – 8-13tn koneisiin
MPV PH EL mallit – 14-24tn koneisiin
MPV FH EL mallit – +24tn koneisiin

Lataa esite ja tutustu tarkemmin teknisiin tietoihin kourasta. Teknisissä tiedoissa tarkemmin kahmareiden mitat. Autamme mielellämme löytämään sopivan kahmarin koneeseen ja määrittelemään oikean magneetti tehon, jotta magneetista saadaan oikeanlainen hyöty.

Minelli SRL

Minelli SRL tehdas sijaitsee Pohjois-Italiassa Bergamon läheisyydessä. Tehdas on keskittynyt valmistamaan parhaalla mahdollisella valmistustavalla kouria ja muita nostovälineitä. Raaka-aineena käytetty teräs ja Hardox tulee SSAB:lta. Kustannustehokkuus on maksimoitu optimoilla valmistuslinjasto. Tuotteiden valmistuksessa käytetään robotti teknologiaa, jotta laatu pysyisi mahdollisimman tasaisena.

Kourien ja kahmareiden ainutlaatuisuus perustuu korkealaatuiseen sylinteri teknologiaan. Kourat tehdään alusta loppuun Minellin konepajalla. 100% asiakastyytyväisyys, erittäin laadukkaasti ja ammattitaidolla valmistetut laitteet ovat hyvä syy myös teidän tutustua tuotteisiin, joille valmistajan tuotteet eivät ole vielä tuttuja!