Tamtron logo

TAMTRON POWER – MATERIAALIKONEVAAKA

Tamtron on saanut kehitettyä erittäin toimivan ja myös kaupalliseen käyttöön hyväksytyn materiaalikonevaaka laitteen, joka punnitsee ja tilastoi liikuteltavat materiaalit täsmällisesti työnteon lomassa ja mahdollistaa materiaalivirtojen reaaliaikaisen seurannan.

Tamtron Power materiaalikonevaaka punnitsee materiaalit samalla kun jakeita siirrellään terminaalissa paikasta toiseen. Vaakaa voidaan käyttää leikkurin syötössä, jolloin tiedetään painon perusteella leikattu materiaali. Leikattu materiaali saadaan myös punnittua ja tieto voidaan tallentaa erittäin kehittyneen järjestelmän kautta terminaalin eri kohtiin. Järjestelmät on sovellettavissa minne tieto ja miten se halutaan.

Erityisesti vaakalaite on hyödyllinen kuorman lastauksessa, jolloin saadaan maksimoitua kuormat, mutta samalla vältytään ylipainoilta.

Helppokäyttöinen vaaka on suunniteltu nopearytmiseen materiaalinkäsittelyyn ja se soveltuu erinomaisesti magneetin tai romukouran yhteyteen. Koska Power-materiaalikonevaaka on tyyppihyväksytty, on laskutus punnitustuloksen perusteella mahdollista. Vaa’an ansiosta eri materiaalit voidaan punnita helposti myös ulottuvuutta vaativissa olosuhteissa, ilman että materiaali pitää laskea omalle ”puntarille”. Tamtron Power -materiaalikonevaaka soveltuu myös puutavaran tuoretiheyden määrittämiseen, sillä siinä on erillinen toiminto upotuspunnitua varten.

Vaakalaite on fyysisesti riipukkeessa. Kehittynyt järjestelmä ei vaadi enää nykypäivänä, että koura pysähtyy paikalleen, vaan punnitus tulos saadaan sujuvasti materiaalikoneen käsittelyn yhteydessä.

Ensimmäiset romukäytössä olevat Tamtron vaakalaitteet testattiin Australiassa ja asiakas on ollut erittäin tyytyväinen järjestelmään. Täten voimme suositella jokaiselle metallinkierrätys terminaalioperoijalle vaakalaitteita. Saatte varmasti pihanne hienosti hallittua, kun tiedätte paljonko materiaalia on missäkin kasassa.

EDUT

+  Tarkka punnitustulos, 1–2 %

 Kaupalliseen käyttöön hyväksytty

+  Toiminto myös upotuspunnitukseen

+  Punnitustieto mahdollista siirtää pilvipalveluun tai integraation välityksellä toiminnanohjaus- tai muuhun järjestelmään