Hydraram logo

DEMOLCLEAN / HS-5000 – KAIVINKONE KÄYTTÖINEN IMURI PURKUTYÖMAILLE

Kerää nyt Styroksi! ja Villa imurilla!

Toimintaperiaate

Pidä purkutyömaat ja kierrätysterminaalit puhtaana
eristemateriaaleista, styroksista, muovista ja muista vastaavista
kaivinkone käyttöisen DemolClean / HS-5000 imurin avulla.

Hydrauliikan voimalla moottori pyörittää turbiinia, joka tuottaa imuvoiman samalla murskaten materiaalin hienommaksi. Imu voima siirtää materiaalin keräyskoriin, joka voidaan tyhjentää alapuolelta hydraulisesti toimivasta luukusta.

Keräyskorissa on suodatinkankaat, jotka estävät pölyämisen ja ilma pääsee hallitusti kulkemaan. Korin ulkokuori on teräsverkkoa, joka toimii laitteen suodattimena.

Imuteho on vakio ja suunniteltu keräämään kevyen materiaalit painavien seasta. Laitetta voidaan kutsua myös ominaispainoerottelijaksi. Painavammat materiaalit kuten betoni ja puu ei kulkeudu linjastoon, joten työmaiden viimeinen puhdistus on todella kustannustehokasta tehdä tällä ainutlaatuisella kaivinkone imurilla.

HS-5000 / DemolClean imuri soveltuu käytettävän +20tn kaivinkoneissa, missä on asennettuna myös vapaa paluulinja tankkiin. Imuria ohjataan vasara hydrauliikalla ja tyhjennysluukkua hallitaan pyörityshydrauliikalla.

Yksinkertainen, vahvarakenteinen ja ammattilaisten
käyttöön rakentunut super innovaatio on nyt saatavilla nopealla
toimituksella myös Suomeen, Ruotsiin ja Viroon meidän kauttamme.

Historia

DemolCleanin / HS-5000 on kehitetty Tanskalaisten purku-urakointiin keskittyneiden isompien operaattorien tarpeeseen.

Ensimmäinen DemolClean on kehitetty vuonna 2016. Tuotekehitys kesti on tehty urakoisijoiden toimesta työmailla ja monien testien jälkeen saatiin laite erittäin tehokkaaksi. Laitteella voidaan tehostaa merkittävästi operatiivistä kannattavuutta, betoni on puhtaampaa eristeistä ja lajittelu on nopeampaa, mutta ennen kaikkea turvallista.