Oestli logo

DEMOLCLEAN – KAIVINKONE KÄYTTÖINEN IMURI PURKUTYÖMAILLE

Styroksi!
Villa!
Muovi!
Eristemateriaalit rakenteissa!

Toimintaperiaate

Hydrauliikan voimalla moottori pyörittää turbiinia, joka tuottaa imuvoiman samalla murskaten materiaalin hienommaksi. Imu voima siirtää materiaalin keräyskoriin, joka voidaan tyhjentää alakautta hydraulisen luukun kautta.

Keräyskorissa on suodatinkankaat, jotka estävät pölyämisen ja ilma pääsee hallitusti kulkemaan.

Imuteho on juuri oikeanlainen keräämään kevyen materiaalit painavien seasta, kuten ominaispainoerotin. Painavammat materiaalit kuten betoni ja puu ei kulkeudu linjastoon, joten työmaiden viimeinen puhdistus on todella kustannustehokasta tehdä nyt tällä ainutlaatuisella laitteella!

DemolClean

Pidä purkutyömaat ja kierrätysterminaalit puhtaana eristemateriaaleista, styroksista, muovista ja muista vastaavista kaivinkone käyttöisen DemolClean imurin avulla.

DemolCleanin on kehitetty Tanskalaisten purku-urakointiin keskittyneiden isompien operaattorien tarpeeseen. Herra Toft oli erittäin ärtynyt siitä, että eristysmateriaalit lentävät ympäri työmaata ja naapurit purkutyömailla olivat vihaisia, kun heidän piha oli täynnä styroksin paloja. On erittäin kallista kerätä styroksin ja villan paloja työmailla käsin.

Herra Toft teki ensimmäisen DemolCleanin noin kolme vuotta sitten 2016. Tuotekehitys kesti jonkun aikaa ja monien testien jälkeen saatiin laite erittäin toimivaksi. Laitteella voidaan tehostaa merkittävästi operatiivistä kannattavuutta, materiaalit ovat puhtaampia eristeistä ja lajittelu on nopeampaa, mutta ennen kaikkea turvallista. Mr. Toft piti innovaationa niin loistavana, että halusi  jakaa sen muiden purku- ja kierrätysyritysten kanssa. Østli Attachments -yritys pyydettiin valmistamaan laitteesta todellinen tuote maailman markkinoille ja tästä alkoi DemolClean-laitteen tarina.

DemolClean soveltuu käytettäväksi +15tn kaivinkoneessa. Imupuhallinta ohjataan hydraulisesti. Materiaali menee järeästi rakennetun puhallinsilppurin läpi, jolloin kaikki materiaali vielä granuloituu keräyskoriin. Kivivilla, Styroksi, Muovit ja pienet puun palaset pakkautuvat mainiosti koriin, jossa on hydraulisesti avattava tyhjennysluukku.
Täten eristeiden kerääminen koneellisesti on nyt mahdollista ja erittäin kustannustehokasta.
Yksinkertainen, vahvarakenteinen ja ammattilaisten käyttöön rakentunut super innovaatio on nyt saatavilla nopealla toimituksella myös Suomeen, Ruotsiin ja Viroon meidän kauttamme.